Hjälp med företagsfilm

Hej alla härliga läsare, varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag ska idag skriva ett inlägg som jag tror att ni kommer tycka är väldigt intressant. Jag är som ni säkert vet egenföretagare, och vi som företag var för ett tag sedan i behov av en företagsfilm, och i samband med detta valde vi att vända oss till företaget Reklamfilm. Jag vet att ni är många som själva har egna företag och därför vill jag idag verkligen tipsa er om detta företag. En professionell och högkvalitativ företagsfilm är såklart väldigt svårt för de flesta företag att fixa själva, därför är ett företag som Reklamfilm väldigt hjälpsamt och tacksamt att kunde ta hjälp från. Jag är verkligen riktigt imponerad utav Reklamfilm och deras arbete hos mitt företag och resultatet blev verkligen otroligt bra. Medarbetarna hos Reklamfilm arbetade verkligen utefter våra behov och önskemål och såg till att filmen blev precis så som vi ville ha den. Företaget fokuserade även väldigt mycket på kundservice och att skapa en god relation till oss som kunder, vilket verkligen underlättade i vår kommunikation och gjorde att Reklamfilm förstod precis vad vi var ute efter för typ av film.

Jag vet som sagt att ni är många som har agna företag, och även om man har möjlighet att skapa en egen företagsfilm, är det ofta inte någonting som man har tid och energi till att prioritera, då det ofta blir mycket arbete när man har ett eget företag. Jag vill verkligen rikta ett stort tack till detta företag och även tipsa er som företagare att vända er till då alltså Reklamfilm, i fall ni någon gång är i behov av en företagsfilm eller reklamfilm av något slag. Jag hoppas att ni får en fortsatt bra vecka, så hörs vi snart igen!