Glöm inte att ta hand om dig själv

Hej och välkomna tillbaka till min blogg, alla härliga och fina läsare! Jag hoppas att allt är bra med er. Med mig är det fantastiskt, jag kom precis tillbaka från en skön massage här i Sunne. Jag tänkte faktiskt skriva ett inlägg om just massage för er som befinner er i just Sunne, Torsby eller Munkfors, då ni är många som har haft frågor angående vart jag vänder mig för massagebehandlingar. Jag har sedan ett halvår tillbaka vänt mig till Ingmårhälsan, som jag verkligen hela vägen har varit så otroligt nöjd med. Jag har alltid tyckt om massage, men har inte tidigare hittat en massör som jag har stannat hos, utan provat på många olika salonger, tills jag då hittade Ingmårhälsan för några månader sedan. Jag älskar verkligen detta företag. Jag blir alltid så nöjd med mina behandlingar, och längtar redan efter besöken till min nästa tid hos Ingmårhälsan.

Min pappa har haft mycket problem med muskler och leder i rygg och nacke, vilket tyvärr har varit väldigt tufft för honom både fysiskt och psykiskt. Jag tog faktiskt med honom till Ingmårhälsan där han fick en massage som skulle komma att hjälpa honom otroligt mycket. Han blev fantastiskt nöjd med behandlingen och har även han blivit en riktig stamkund. Jag själv har inga riktiga problem med muskler eller leder, utan tycker mest det är skönt och avslappnande att efter varje besök gå därifrån med en mjukare kropp. Dessutom släpps mycket stress och ångest från mig när jag går på massage, vilket är ett av de faktum till varför jag väljer att återvända till just Ingmårhälsan gång på gång. Personalen och massörerna hos Ingmårhälsan är otroligt trevliga, men även väldigt kunniga och kvalitativa inom massage och behandlingar. Jag vill därför vara till så stor hjälp jag kan till er läsare, och rekommendera Ingmårhälsan till er som befinner er i Sunne, Munkfors eller Torsby med omnejd.