Ett pålitligt företag i Visby

Hej på er alla fantastiska och fina läsare, varmt välkomna tillbaka till min blogg, och till ännu ett inlägg! Jag tänkte i dagens inlägg berätta om vad som hände hemma hos oss förra veckan, och faktiskt tipsa er om ett företag vid namn Havsö Bygg AB. Vi valde nämligen förra veckan att anlita just detta företag då vi ville ha hjälp att bygga upp en vägg i barnens rum på ovanvåningen. Detta kände vi verkligen var ett projekt som vi verkligen ville prioritera, då våra döttrar har fått dela rum väldigt länge nu. Vi ville helt enkelt dela av rummet så att barnen skulle få varsitt alldeles egna rum. Havsö Bygg AB hjälpte oss verkligen med det här projektet och vi är verkligen otroligt tacksamma över den hjälp som vi fått under veckan som varit. Jag är verkligen imponerad utav företaget, som verkligen visade sig vara riktigt kunniga och duktiga inom det här med bygg. Jag har nämligen haft lite problem med just det här att hitta ett företag som jag känner min bekväm och trygg med tidigare och jag tycker det är så skönt att nu ha hittat ett företag som jag verkligen tycker om.

Byggarbetarna på Havsö Bygg AB var otroligt trevligt och fokuserade otroligt mycket på det här med att skapa en relation med mig som kund. Detta var någonting som var mycket uppskattad hemma hos oss, och jag tycker tyvärr att många företag är ganska dåliga på just det. Detta tycker jag är väldigt synd, då det verkligen bidrar till ett företag och en kundkontakt, när kunden känner sig sedd och omhändertagen utav företaget i fråga. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i just Visby och som behöver hjälp med någonting inom bygg, utav ett kvalitativt och pålitligt företag, att vända er till Havsö Bygg AB.